Het ontwerpbureau

Het ontwerpbureau

Waltjen Design is in 2007 opgericht door Joost Waltjen. Het is een ambitieus ontwerpbureau dat altijd op zoek is naar uitdagingen in ontwerp en productontwikkeling. Omdat geen project of product hetzelfde is, werken wij samen met partners uit verschillende disciplines en passen wij onze strategie op uw wensen aan. Waltjen Design is flexibel en kan snel schakelen in grote projecten.Hoe wij werken

Waltjen Design is pas tevreden als de klant dat ook is. Onze expertise houdt niet op bij het overhandigen van een ontwerp of de productietekeningen. Wij blijven graag betrokken bij alle stadia in het productontwikkelingproces, van eerste schets tot aan het ontwerp van de verpakking. Onze aanpak is toekomstgericht. Wij kijken naar en herkennen tijdig toekomstige trends en spelen daarop in met onze ontwerpen. Daarnaast gelooft Waltjen Design in co-creatie in het ontwerpproces. Samen met onze klanten zoeken wij naar de beste ideeën en oplossingen. Ook betrekken wij graag toekomstige gebruikers in het proces en passen hun waardevolle input toe.

Waltjen Design streeft naar zowel maximale kwaliteit als maximale creativiteit in haar producten.Creatief netwerk

Waltjen Design is gevestigd in Den Haag. Met veel ontwerpinstellingen in de buurt is Den Haag een hotspot in de creatieve industrie. Dit biedt vele mogelijkheden tot samenwerking, en zorgt voor kruisbestuiving van talent en kennis. Waltjen Design werkt veel samen met partners op het gebied van productontwikkeling. Op deze manier kunnen wij het gehele ontwikkeltraject begeleiden en hebben wij toegang tot specifieke kennis. Waltjen Design is aangesloten bij de BNO (Beroepsorganisatie van Nederlandse Ontwerpers).