Nieuwe mogelijkheden voor Rapid Manufacturing Nieuwe mogelijkheden voor Rapid Manufacturing Nieuwe mogelijkheden voor Rapid Manufacturing Nieuwe mogelijkheden voor Rapid Manufacturing Nieuwe mogelijkheden voor Rapid Manufacturing

Nieuwe mogelijkheden voor Rapid Manufacturing

november 2010

Rapid Manufacturing is een term die veelal genoemd wordt in de context van high-tech business. Het is een productiewijze om snel (en meestal in kleine series) producten te vervaardigen. Kostbare 3D-printers worden vaak gebruikt om kunststof producten te produceren.
Nu heeft het Nederlandse bedrijf Shapeways een businessmodel bedacht waarin ontwerpers op een laagdrempelige manier hun producten via Shapeways kunnen laten produceren en aan het publiek aanbieden.

Waltjen Design ziet toekomst in het op deze manier aanbieden van nieuwe producten en heeft voor de gelegenheid een ontwerp in productie laten nemen door Shapeways. De Sombrero / coat rack is een zwevende kapstok, waaraan je 6 jassen kunt hangen. Sombrero hangt vrij in de ruimte aan een kabel aan het plafond. Aan alle kanten kunnen jassen worden opgehanden. Een ideale oplossing voor een overvolle kapstok!

Meer informatie vind je op de website van Shapeways.